Kako do nas

Iz Niša preko Knjaževca

Iz Niša preko Knjaževca

Niš-Svrljig-Knjževac-Kalna-Babin Zub. Kada se ide preko Knjaževca iz pravca Niša treba preći preko prevoja Tresibaba. Put je dug 60km, rekonstruisan i sa dobrom vertikalnom i horizontalnom signalizacijom. U toku letnjeg perioda, ovaj put je moguće preći za 45-60 minuta, poštujući saobraćajne propise, i trenutno predstavlja najbolju alternativu.

NAPOMENA: Na Tresibabi u toku zime može biti dosta leda, zato se vozačima savetuje OPREZ, a saobracaj za kamione sa prikolicom je zabranjen.

Iz Niša preko Pirota

Iz Niša preko Pirota

Niš-Pirot-Kalna-Babin Zub. Iz Niša možete da idete autoputem prema Pirotu i da se isključite za Temsku. Deo puta između Temske i Kalne je lošeg kvaliteta sa velikim brojem klizišta i rupa, pa se vozačima savetuje OPREZ!!!

NAPOMENA: U toku zime je dobro održavan.

Iz Sokobanje

Iz Sokobanje

Soko Banja-Knjževac-Kalna-Babin Zub. Kada putujete iz Beograda ili zapadnog dela Srbije ovaj put je najkraći. Dogo godina nije popravljan i slobodno možemo reći da je u jako lošem stanju. Ima dosta krivina, a u klisuri redovno ima odrona. Savetujemo da, ukoliko ne poznajete put, nađete drugu alternativu.

Iz Niša preko Svrljiga

Iz Niša preko Svrljiga

Niš-Svrljig-J.Izvor-Kalna-Babin Zub. Ovaj put je 30km kraći od puta preko Knjaževca. Deo puta od Svrljiga do sela Jalovik Izvor je lokalnog karaktera.

Put od Svrljiga do Kalne je kompletno rekostruisan i dobro obelezen. Nasa topla preporuka je da kod nas dolazite ovim pravcem.

 

Tel/Mob: 019/3760-302     066/50-80-735     Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Copyright (c) 2016. Vila Bogdanovic. Izrada sajta Lazacom