Smestaj

Kuća je građena šezdesetih godina prošlog veka za potrebe domaćinstva, ali je 2009.god. kompletno rekonstruisana i adaptirana za prihvat gostiju i pružanje usluge smeštaja i pansiona. I pored rekonstrukcije kuća je zadržala spoljni izgled autentične arhitekture Stare planine, sa starinskim drvenim prozorima, gradnjom od kamena i cigle sa velikim tremom tzv. "ćoškom" sa moravskim lukovima i drvenom ogradom.

Pored glavnog objekta u dvorištu se nalazi pomćni objekat, u kome borave domaćini i u kome se sprema hrana za goste. Objekat je rađen po uzoru na tzv. "kalkane" koji predstavljaju specifičnost narodnog graditeljstva Stare planine.Pomoćni objekat ima veliki trem ispod koga se gostima u letnjem periodu služi hrana i gde najčešće odmaraju i uživaju.

U prizemlju "Vile Bogdanović" nalazi se hodnik, tri dvokrevetne sobe sa tri kupatila i jedna zajednička trpezarija sa kuhinjom. Sprat kuće se sastoji iz jednog lux apartmana površine 80 m2 u kome postoje dve spavaće sobe sa bračnim krevetima, hodnik, kupatilo, veliki dnevni boravak sa trpezarijom i kuhinjom. Lux apartman je pogodan za boravak jedne četvoročlane ili šestočlane porodice. U celoj kući uvedeno je centralno grejanje koje omogućava prijatan boravak i u najhladnijim zimskim danima.

"Vila Bogdanović" poseduje parking za vozila svojih gostiju koji je ograđen i obezbeđen.

Gostima je na raspolaganju usluga noćenja, noćenja sa doručkom, polupansiona i pansiona.

Tel/Mob: 019/3760-302     066/50-80-735     Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Copyright (c) 2016. Vila Bogdanovic. Izrada sajta Lazacom