Obavljanje seoskih poslova

U današnje vreme gde je gradski život toliko brz i stresan, a svakodnevna trka za uspehom i stvaranjem materijalnog, postala način života, čovek, koji je postao otuđen od prirode i drugih ljudi, opterećen svojim problemima, spas pokušava da pronađe u raznim relaks centrima, gradskim parkovima i svim onim što podseća na život u prirodi i u tome samo delimično uspeva.

Ako ste zaboravili kako izgleda život na selu u kome je čovek gospodar svog vremena i prostora, gde čovek osluškuje prirodu i živi u skladu sa njom, gde nema zvona mobilbih telefona, gde nema stresa, žurbe i nervoze, dođit, opustite se i na kratko zaboravite na sumornu svakodnevnicu.

Biće nam zadovoljsto da vas vratimo nekoliko decenija u nazad, da vam organizujemo druženje sa čobanima, da vas povedemo da zajedno sa nama učestvujete u košenju livada, sakupljanju sena, berbi lekovitog bilja i pečuraka. Za naše najmlađe goste, obezbedićemo druženje sa domaćim životinjama.

Dođite i osetite kako se bavljenjem seoskih poslova,čovek oslobađa stresa i napetosti i kako za samo nekoliko dana postaje potpuno osvežen i odmoran.

Tel/Mob: 019/3760-302     066/50-80-735     Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Copyright (c) 2016. Vila Bogdanovic. Izrada sajta Lazacom